CAO en Voorzieningen

Food for Good werkt via het CAO- Welzijn & Maatschappelijke dienstverlening (WMD.)
Deze cao is het meest geschikt voor onze instelling omdat wij ons onder andere bezig houden met sociaal cultureel werk, welzijn jeugd en ouderen, maatschappelijke dienst en hulpverlening, bevorderen van arbeidsparticipatie en vorming, training en advies etc. Hierbij bieden wij activiteiten aan die de doelgroep stimuleert op één van bovenstaande gebieden.
Voor meer informatie over het CAO verwijzen wij u naar onderstaande link:

https://www.abvakabofnv.nl/3944/419044/185916/coa-wmd-excl-functieboek.pdf

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Dit zijn voorwaarden/beloningen die zijn afgesproken met de werknemers, boven op het salaris.
Enkele voorwaarden die ‘Food for Good’ hanteren voor hun werknemers zijn:
•Reis- en verblijfkostenvergoeding
•Studiefaciliteiten
•Pensioen
•Overwerktoeslag
                - Food for Good hanteert het hoger uurtarief,
                  150% van het vaste uurloon word uitbetaald.
•Ouderschapsverlof
•Extra ADV dagen
                - Loon op basis van 38 uur (per week)
                - De werknemer werk 40 uur (per week)
                - De werknemer spaart 2 uren (per week)
                - Elke maand krijgt de werknemer 1 ADV dag (4x2 uren = 8uur)
•Extra vakantiedagen
•Vergoeding voor de bedrijfskleding
•13e maand
                -Eindejaarsbonus 

Extra voorzieningen
De instelling biedt na de secundaire arbeidsvoorwaarden extra voorzieningen voor haar medewerkers aan. Deze extra voorzieningen zijn niet beschreven in de cao.
•De overgebleven groenten en fruit na een gegeven cursus, zullen worden verdeeld tussen de medewerkers.
•Binnen onze instelling kun je als werknemer promoveren naar een hogere functie.
•Medewerkers hebben een gereserveerde parkkeerplaats, zo is er altijd de mogelijkheid om te parkeren.
•2 keer in het jaar wordt er een personeelsuitje georganiseerd. Medewerkers hebben het recht om mee te denken over dit uitje en te helpen organiseren.
•De voorzieningen binnen de instelling zoals de keuken, mogen optimaal gebruik van gemaakt worden door de medewerkers.